Deze notitieblok pagina stelt u in staat om het gedrag van de prullenbak van &xwp; nauwkeurig in te stellen.

Druk op "Beginwaarde" om de instellingen die in gebruik waren voor u deze notitieblok pagina opende terug te halen.

Druk op "Standaard" om de instellingen te herstellen naar die van de installatie status.

Als "Bevestig legen" is aangevinkt, krijgt u de kans om het leeg maken van de prullenbak te bevestigen.

Als "Bevestig vernietigen" is aangevinkt, krijgt u een bevestigingsvenster als u "Verwijder object..." selecteert uit "Geselecteerd" van de menubalk uit het open prullenbakobject.

Als "Altijd direct verwijderen (prullenbak nooit gebruiken)" is aangevinkt, zal &xwp; alle wis operaties direct uitvoeren zonder de objecten eerst naar de prullenbak te verplaatsen. In dat geval echter bent u niet in staat om objecten die per ongeluk zijn vernietigd terug te halen. Merk op dat u een "direct verwijderen" kunt uitvoeren voor specifieke objecten zelfs als deze instelling niet is ingeschakeld; zie: "Wissen van objecten" voor details.

Merk op dat als u van &xwp; het "Uitgebreid afsluiten" gebruikt, u ook de prullenbak automatisch kunt laten legen voordat het systeem wordt afgesloten. Dit kan worden ingesteld in het Instellingen notitieblok van de Werkplek.