Als "Verklein venster afmetingen" is ingeschakeld, zal het &pgr; venster altijd van
afmeting veranderen op zodanige wijze dat de virtuele werkplekken die het bevat dezelfde
afmetingen hebben als uw echte scherm. U kunt deze instelling uitschakelen als een vertekend
beeldscherm u niets uitmaakt.