Het "Wissen..." menu onderdeel verwijdert de op dit moment geselecteerde objecten. Standaard worden ze verplaatst naar de &xwp; prullenbak zodat u objecten kunt terug plaatsen die per ongeluk verwijderd zijn.

Zie: "Verwijderen van objecten" voor aanvullende opmerkingen en waarschuwingen.