Let op: U zou deze instelling alleen moeten activeren als u ofwel "Sluit alle sessies" ook geactiveerd heeft of als u er zeker van bent dat de programma's in de opstartmap momenteel niet draaien, want anders worden ze wellicht twee keer gestart.
Deze instelling heeft geen consequenties voor de normale &os2; opstartmap. Die map wordt nooit verwerkt na een Werkplek herstart.