Druk op "Beginwaarde" om de instellingen die in gebruik waren voor u deze notitieblok pagina opende terug te halen.
Druk op "Standaard" om de instellingen te herstellen naar die van de installatie status.
Als "Bevestig legen" is aangevinkt, krijgt u de kans om het leeg maken van de prullenbak te bevestigen.
Als "Bevestig vernietigen" is aangevinkt, krijgt u een bevestigingsvenster als u "Verwijder object..." selecteert uit "Geselecteerd" van de menubalk uit het open prullenbakobject.
Als "Altijd direct verwijderen (prullenbak nooit gebruiken)" is aangevinkt, zal &xwp;
alle wis operaties direct uitvoeren zonder de objecten eerst naar de prullenbak te verplaatsen.
In dat geval echter bent u niet in staat om objecten die per ongeluk zijn vernietigd terug te
halen.
Merk op dat u een "direct verwijderen" kunt uitvoeren voor specifieke objecten zelfs als deze
instelling niet is ingeschakeld; zie:
"Wissen van objecten"
voor details.
Merk op dat als u van &xwp; het "Uitgebreid afsluiten" gebruikt, u ook de prullenbak automatisch
kunt laten legen voordat het systeem wordt afgesloten. Dit kan worden ingesteld in het
Instellingen notitieblok
van de Werkplek.