Als "Verklein venster afmetingen" is ingeschakeld, zal het &pgr; venster altijd van afmeting veranderen op zodanige wijze dat de virtuele werkplekken die het bevat dezelfde afmetingen hebben als uw echte scherm. U kunt deze instelling uitschakelen als een vertekend beeldscherm u niets uitmaakt.