Als "Automatisch verbergen" is geactiveerd, stelt de schuif in het keuzeblok u in staat om de exacte vertraging op te geven waarna het &xcenter; verborgen zal worden. Dit wordt opgegeven in seconden en kan liggen in het bereik van 1 tot 60.
Als "Verberg onmiddellijk bij een muisklik" ook geactiveerd is, zal het &xcenter; zich automatisch verbergen, zelfs voordat de automatisch verbergen vertraging afgelopen is als u ergens op het scherm met uw muis klikt.
Opmerking: "Automatisch verbergen" kan niet tegelijkertijd gebruikt worden met
"Verklein Werkplek werkgebied".