Het kiezen van "Alleen afsluiten" zal simpelweg uw systeem afsluiten zonder het te herstarten. Nadat het afsluiten afgerond is, krijgt u een mededeling dat het veilig is om uw computer uit te zetten of om Ctrl+Alt+Del in te drukken om te herstarten.

Als u de "Uitschakelen computer" instelling geactiveerd heeft op de "&xshutdown;" pagina in het instellingen notitieblok van de Werkplek zal ook de stroomtoevoer naar het systeem uitgeschakeld worden.