Deze instelling bepaalt of &xshutdown; uw computer zal herstarten nadat het afsluiten is afgerond.

Let op dat deze instelling alleen effect heeft als de "Uitgebreid Afsluiten" mogelijkheid geactiveerd is.

Als u de &xshutdown; bevestiging geactiveerd heeft, kunt u, in de bevestigingsdialoog nog steeds bepalen of u de computer wilt herstarten.