Wijzigen van deze instelling maakt de standaard instelling gespecificeerd in de "Venster" pagina van het "Workplace Shell" object ongedaan.
Als dit is ingevuld, kunt u ook de algemene instelling "Houdt originele naam" voor deze map ongedaan maken.