Druk op "Opheffen" om de instellingen die in gebruik waren voor u deze notitieblok pagina opende terug te halen.
Druk op "Standaard" om de instellingen terug te halen van de installatie status.
Als "Bevestig legen" is aangevinkt, krijgt u de kans om het leeg maken van de prullenbak te bevestigen.
Als "Bevestig vernietigen" is aangevinkt, krijgt u een bevestigings venster als u "Vernietig object" selecteert van een afval objecten &popmenu;.
Als "Altijd direct verwijderen" is aangevinkt, zal &xwp; alle wis operaties
direct uitvoeren, zonder de objecten eerst naar de prullenbak te verplaatsen.
In dat geval echter, bent u niet in staat om objecten die per ongeluk zijn vernietigd terug te
halen.
Merk op dat u een "direct verwijderen" kunt uitvoeren voor specifieke objecten zelfs als deze
instelling niet is ingeschakeld; zie
"Verwijderen objecten" voor details.
Merk op dat als u &xwp; zijn Uitgebreid Afsluiten gebruikt, u ook de prullenbak automatisch kunt
laten legen voordat het systeem wordt afgesloten. Dit kan worden ingesteld in het
instellingen notitieblok van de Werkplekken.