Druk op "Annuleren" om de instellingen die voor het openen van de notitieblok pagina in gebruik waren terug te halen.
Druk op "Standaard" om de instellingen terug te halen naar een (hopelijk) veilige standaard status.
Selecteer voor een gedetailleerde verklaring van elk veld, uit onderstaande lijst: