Het "Verwijderen" menu onderdeel verwijderd de momenteel geselecteerde objecten. Standaard worden ze verplaatst naar de &xwp; prullenbak zodat u objecten kunt herstellen die per ongeluk verwijderd waren.

Zie "Verwijderen objecten" voor aanvullende opmerkingen en waarschuwingen.