&xwp; vervangt de Werkplek originele "Pictogram" pagina met een nieuwe, uitgebreide versie als u deze instelling geselecteerd heeft op de "Extra's" pagina in het "&xwp; Instellingen" object. Deselecteer deze instelling om de originele pagina terug te krijgen.
Druk op "Ongedaan maken" om de instellingen terug te zetten naar die in gebruik waren voordat u deze instellingenpagina geopend had.
Druk op "Standaard" om de instellingen terug te zetten naar de standaard waarden, welke normaliter afgeleid worden van de object class.
Zie voor een gedetailleerde verklaring van elk veld de onderstaande lijst. Let op dat afhankelijk van de object class niet alle velden beschikbaar hoeven te zijn op deze pagina.