Druk op "Ongedaan maken" om de instellingen te herstellen naar die welke in gebruik waren voordat u deze notitieblok pagina opende.
Druk op "Standaard" om de instellingen te herstellen naar de installatie situatie.
Zie voor een uitgebreide verklaring van elk veld de onderstaande lijst: