Druk op "Ongedaan maken" om de instellingen te herstellen naar die welke in gebruik waren toen u deze notitieblok pagina opende.
Druk op "Standaard" om de instellingen te herstellen naar die welke in gebruik waren bij installatie.
&cfgfdr; menu's
Na creatie op basis van modellen...