Druk op "Ongedaan maken" om de instellingen terug te zetten naar die welke in gebruik waren voordat u deze notitieblok pagina opende.
Druk op "Standaard" om de instellingen terug te zetten naar de installatie status.
Zie voor een gedetailleerde toelichting voor elk veld, de onderstaande lijst: