Let op:U zou deze instelling alleen moeten activeren als u ofwel "Sluiten alle sessies" ook geactiveerd heeft of als u zeker bent dat de programma's in de opstart map momenteel niet lopen, want anders worden ze wellicht twee keer gestart.
Deze instelling heeft geen consequenties voor de normale &os2; opstart map. Die map wordt nooit verwerkt na een Werkplek herstart.