Deze instelling bepaald of &xwp; een bevestigingsvenster zal laten zien nadat u "Afsluiten" of "Herstart Werkplek" heeft gekozen vanuit het &popmenu; van de Werkplek.

Let op dat deze instelling alleen effect heeft als Uitgebreid Afsluiten of de Herstart Werkplek mogelijkheden geactiveerd zijn.

Als bevestiging geactiveerd is, bepaalt de "Herstart" instelling bovenin of &xshutdown; uw computer automatisch zal herstarten nadat het afsluiten volledig afgerond is.