Let op dat deze instelling alleen effect heeft als de Uitgebreid Afsluiten mogelijkheid geactiveerd is.
Als u de &xshutdown; bevestiging geactiveerd heeft, kunt u nog steeds bepalen of u de computer wilt herstarten in de bevestigingsdialoog.