Druk op "Ongedaan maken" om de instellingen te herstellen naar die welke in gebruik waren voordat u deze notitieblok pagina opende.
Druk op "Standaard" om de instellingen te herstellen naar die welke in gebruik waren bij de installatie.
Zie voor een uitgebreide verklaring van elk veld, de onderstaande lijst: