Arbetsytemappar har tv† speciella funktioner. N„r du st„nger mappen, kommer alla f”nster som tillh”r objekten i mappen att st„ngas automatiskt och visningen hos varje objekt sparas. N„r du ”ppnar mappen n„sta g†ng, kommer f”nstren f”r objekten i mappen att visas i sin f”reg†ende visning.
Den andra funktionen „r att n„r du g”mmer ett f”nster i en arbetsytemapp, kommer alla f”nster som tillh”r objekten i den mappen att d”ljas automatiskt. N„r du visar en arbetsytemapp (fr†n listan Aktiva sessioner), kommer f”nstren f”r objekten i mappen att visas med sin f”reg†ende visning.
Om du minimerar en arbetsytemapp, visas endast ikonen f”r arbetsytemappen i Minimerade f”nstervisaren eller p† Skrivbordet. F”nstren som tillh”r objekten som finns i arbetsyta mappen visas inte.
Arbetsytemappar fungerar med ikon eller detaljvisning, men inte med tr„dvisning.
Den h„r posten kan inte avaktiveras f”r Skrivbordet.